Bellandgraaf is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen.  Evenementen op locatie waar wij zaken mee doen of bij een locatie naar uw eigen keuze. 

Bedrijfsfeest, verenigingsfeest familiefeest, bruiloft, communiefeest, geboorteborrel, jubileumfeest, bedrijfsuitje, verenigingsuitje of familie uitje. Voor al deze feesten kunt u onze huis DJ Bella Musica boeken. 

Wij bieden inmiddels 6 eigen ontwikkelde  spellen quizzen aan, die u voor uw bedrijf, vereniging of familie kunt boeken. Het is ook mogelijk om deze quizzen met een heerlijk buffet te combineren. 

Daarnaast organiseren we vanaf 2016  twee vaste jaarlijkse evenementen, die we gaan uitbreiden naar meerdere jaarlijkse evenementen op verschillende locaties. 

Gevestigd in Landgraaf, ligt onze expertise in het organiseren van evenementen in de regio Zuid-Limburg.

Voor ons begint het evenement al bij het eerste contact en eindigt het pas als de boeken zijn gesloten en u tevreden bent.

Op basis van uw bestedingsbudget kunnen wij samen met  u een evenement op maat aanbieden.  Laat u inspireren en neem met ons contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Wij kijken alvast uit naar uw evenement

John Vanovermeere