Bellandgraaf is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen.  Evenementen op locatie waar wij zaken mee doen of bij een locatie naar uw eigen keuze. 

Bedrijfsfeest, verenigingsfeest familiefeest, bruiloft, communiefeest, geboorteborrel, jubileumfeest, bedrijfsuitje, verenigingsuitje of familie uitje.

Wij bieden 4 eigen ontwikkelde  spellen quizzen aan, Limburgse fotowandelingen en u kunt natuurlijk voor uw feest onze huis DJ Bella Musica boeken.

U kunt ons de gehele organisatie van uw evenement in handen geven, maar u kunt ons ook inschakelen voor slechts een onderdeel van uw evenement.

Daarnaast organiseren we vanaf 2016  twee vaste jaarlijkse evenementen, die we gaan uitbreiden naar meerdere jaarlijkse evenementen op verschillende locaties. 

Gevestigd in Landgraaf, ligt onze expertise in het organiseren van evenementen in de regio Zuid-Limburg.

Voor ons begint het evenement al bij het eerste contact en eindigt het pas als de boeken zijn gesloten en u tevreden bent.

Op basis van uw bestedingsbudget kunnen wij samen met  u een evenement op maat aanbieden.  Laat u inspireren en neem met ons contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Wij kijken alvast uit naar uw evenement

John Vanovermeere