Eigen evenementen

Laache en Zinge Aovend

In verband met het coronavirus kunnen we tot nader bericht geen eigen evenementen organiseren

In samenwerking met Theater Landgraaf organiseert BelLandgraaf Evenementen voor het derde jaar op rij op 14 februari 2020 een Laache en Zinge Aovend. Zoals de naam al zegt, staat deze avond helemaal in het teken van lachen en zingen. Kaarten kunt u vanaf 9 juni 2019 reserveren bij Theater Landgraaf. 

Drie Limburgse top-buuttereedners (Har Daniëls, Bas van Neer en Gilbert Petit) zullen ervoor zorgen dat uw lachspieren deze avond weinig rust krijgen.

De Limburgse zangeres Marleen Mols gaat gezellig Limburgse, Duitse en Hollandse liedjes zingen. Zij zal het publiek aanmoedigen om gezellig mee te zingen. Iedereen ontvangt aan het begin van de avond een boekje waarin alle nummers staan.
Marleen Mols en het publiek zullen deze avond begeleiding krijgen van de Landgraafse accordenisten Frans van Elteren en Theo Agelink.

Wilt u een avond lekker ontspannen lachen en meezingen? Dan bent u deze valentijnsavond bij Theater Landgraaf  op het juiste adres.

Neem contact op

Eigen evenementen

Deutsche Stimmungs Party Fest

In verband met het coronavirus kunnen we tot nader bericht geen eigen evenementen organiseren

Ook in 2020 organiseert Bellandgraaf Evenementen in samenwerking met de Residentie op 11 april 2020 een complete Duitse avond met eten, drinken en DJ voor slechts € 35,- per persoon. Deze feestavond staat helemaal in het teken van Duits eten, drinken en natuurlijk Duitse muziek (Schlager- Apres ski- en Oktoberfestmuziek).

Kaarten zijn te koop bij BelLandgraaf Evenementen en De Residentie vanaf 17 februari 2020.

Neem contact op